zaterdag 14 januari 2012

Sewing block,

...bestaat dat? Zoiets als een tijdelijk onvermogen om tot stikken te komen, als gevolg van tijdgebrek, inspiratietekort, of een pijnlijk bereikt frustratieniveau (omdat dat kleedje dat ge nu al een maand probeert ineen te steken toch niet wilt vlotten), kortom een jammerlijke combinatie waardoor de machines buiten handbereik worden gezet.
En dan plots komt het terug en vind je weer enorm veel inspiratie en leuke idee├źn bij anderen (in feite zou ik elk woordje in voorgaande zin moeten linken naar al die creatieve blogs van naaiende madammen) Dus staat 't stikmachine weer in 't zicht en zijn de eerst to-do 's een feit. De lijst voor 2012 wordt opgemaakt.

En dan komt de dag dat er een klein ukkepukje (mijn petekindje) zijn brief komt voorlezen en zoekt ge nog snel iets handgemaakts om bij zijn cadeau af te geven. Dit leuk idee kon ik niet weerstaan! Dus werden er nog snel 3 vliegwaardige toestellen ineengestikt, voor hem en zijn broers. De drie musketiers lieten hun zwaard links liggen en strijden nu met stoffen vliegerkes!

2 opmerkingen:

  1. Awel Karla, ik denk dat er hier binnenkort ook papieren vliegers zullen rondvliegen! Wat een fantastisch idee!!!

    BeantwoordenVerwijderen