dinsdag 14 februari 2012

Jij bent zus en zij is zo

Lise wou haar vriendin verrassen met een zelfgemaakte tas, één die ze helemaal alleen zou maken. Ik mocht enkel een paar minieme aanwijzigingen geven.  De Van Katoen-tas is in dit opzicht zeer haalbaar: een gemakkelijk patroon, een duidelijke handleiding en een leuk resultaat! Het stofje dat ze uitzocht, was al eerder gebruikt om een kwart cirkelrokje te maken dus was het even puzzelen of ze er nog alle patroondelen uit zou krijgen. De maten van het origineel werden aangepast.


Ze deed het met veel precisie en geduld! De tas personaliseerde ze met het Billy-label. Benieuwd naar de reactie van haar vriendin met dit resultaat:


En zoals het een echte tweeling betaamt, wou Lore dit natuurlijk ook! Zij zocht ook een stofje uit en ging aan het werk. Zij werd gecontroleerd door ons Nog Steeds Tijdelijk Huiskonijn waardoor ze wel erg moest opletten waar ze knipte.

En deze tas kreeg het Bolly-label.


Ooit kwam u ze tegen op onderstaande affiche van een veel bezochte winkel:
3 opmerkingen:

 1. Zo tof zeg, zo elk hun eigen tasje maken !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ambitie hebben die dochters van jou! En wat een talent! Begin er toch maar eens over te denken om hen een stikmachien cadeau te doen, binnenkort maken ze hun eigen kleren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw zeg! Héél mooi gemaakt van die meisjes!
  Ben benieuwd wat ze nog allemaal in petto hebben!

  BeantwoordenVerwijderen